Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Wymieszaj zimną kawę z alkoholem.
Żółtka utrzyj z cukrem pudrem.
Ucierając, dodawaj partiami serek.
W formie wyłóż na dnie połowę biszkoptów zanurzanych na moment w ponczu.
Na biszkopty wyłóż połowę kremu.
Przykryj resztą biszkoptów namoczonych w ponczu, przykryj resztą kremu.
Deser schłodź. Posyp kakao.