Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SUPER CIASTO URODZINOWE !!! NIESPOTYKANE .
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 63
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 58
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 84
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 63
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 58
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 84
Składniki
BISZKOPT upiec i po wystudzeniu przekroić na 2 części (180 stopni - 45 min).
NA DOLNĄ CZĘŚĆ BISZKOPTU położyć kokos, na kokos biszkopty namoczone w alkoholu, na biszkopty tężejącą galaretkę. PRZYKRYĆ 2 CZĘŚCIĄ BISZKOPTU, udekorować ulubioną polewą. Przed podaniem schłodzić.