Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest pyszne, bez proszku do pieczenia!
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 53
Polecam.
Odsłon: 67
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 53
Polecam.
Odsłon: 67
Składniki
Ubić białko na sztywną piane, dodać cukier. Następnie dodać żółtka cały czas ubijając. Zmniejszając obroty miksera na minimum dodawać stopniowo mąke. Na wierzch poukładać plasterki jabłka(tak żeby się nie dotykały).Piec 20min w 180 st.C.
Ubić śmietankę na sztywno, dodać cukier puder, śmietanfix (ja dodaje jeszcze barwnik spożywczy). gotową bitą śmietanę wykładamy na ostygnięty biszkopt, ozdabiamy według uznania i wsawiamy do lodówki na ok. 2 godz. Smacznego