Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Biszkopt z daszkiem"
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 39
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 411
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 56
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85651
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 39
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 411
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 56
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85651
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Składniki
Mąki przesiej, wymieszaj z proszkiem do pieczenia. Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na kremową masę. Wsyp mąkę, wymieszaj łyżką. Prostokątną blachę wyłóż papierem do pieczenia, wyłóż masę, piecz 45 minut w temp. 180°C.
Truskawki opłucz, oderwij szypułki, pokrój na połówki. Jogurt wymieszaj z cukrem pudrem i rozpuszczoną żelatyną. Na spodzie ułóż połówki truskawek, wyłóż na nie masę, przykryj drugim biszkoptem.
Udekoruj gotowym lukrem lub zrób go sama, rozcierając cukier puder z sokiem truskawkowym.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień