Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 2452
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 101
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 41
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 2452
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 101
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 41
Składniki
KREM BUDYNIOWY Ugotować budynie wg. przepisu na opakowaniu. Ostudzić i utrzeć z margaryną.
Kremówkę ubić z 8 łyżkami cukru, dodać twaróg i żelatynę rozpuszczoną w pół szklanki przegotowanej wody. Całość lekko wymieszać, dodając pokrojone brzoskwinie.
POSYPKA KOKOSOWA Masło rozpuścić z łyżką cukru na patelni dodać wiórki kokosowe, porumienić na złoty kolor gdy ostygną posypać ciasto.
PRZEŁOŻENIE HERBATNIKI - MASA SEROWA - KREM BUDYNIOWY - POSYPKA KOKOSOWA