Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezy , robię kiedy zostaje mi białko ,proste , szybkie ciasteczka
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Kiedy zostają nam białka , najprościej zrobić bezy.Miksujemy bezy z solą , do sztywnej piany.Dodajemy cukier i dalej miksujemy.Jeszcze ja dodaje np. trochę soku z cytryny , niedużo, 1 łyżeczkę , zależy jaka ilość białek. Często robię bezy z dodatkiem kakao, czekolady.Pieczemy , w sumie suszymy w temp. 100 * C , Około 1-1,5 godz.