Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko się robi, idealne na szybko do kawy, jak i na drugie śniadanie.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7686
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 172
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 383
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7686
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 172
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 383
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 175°C
W dużej misce wymieszaj mąkę kokosową, mąkę ryżowa, proszek do pieczenia kakao.
W drugiej misce wymieszaj mikserem mleko, cukier, jajka, ekstrakt waniliowy.
Do suchych składników dodawaj stopniowo mokre składniki i miksuj na wolnych obrotach.
Masę wymieszaj dokładnie ale nie zbyt długo.
Ciasto przelej na kwadratową blaszkę wyłożoną pergaminem. Piecz około 50 minut.