Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 146
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1081
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 146
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1081
Składniki
Jajka i cukier ucierać na puszysta... potem wymieszać mąki wrocławski z proszek tylko nie ucierać (po potem nie wyrośnie..)wymieszać łyżka albo łopatkę i na końcu mąki krupczatki delikatnie wymieszać i przelać formy baranki. Nasmarować tłuszczem z smalec i posypać bułka tartą. Nagrzanych piekarniku na 180 Stopni ok. 30 minut...