Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem potem dodawać po jednym jaju, ubijać. Mąkę zmieszać z proszkiem do pieczenia. Wsypać, dodać ocet. Potem do miksującego się ciasta dolewać po trochu mleko. Piekarnik 180stopni na 55min. Na wierzch można polać gotową polewę czekoladową, a ciasto podzielić na dwie części i do jednej dodać kakao i wlewać do formy na przemian - wtedy wyjdzie dwukolorowa.