Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babka marmurkowa Skladniki 250 g maki 100 g masla 120 g cukru pudru Olejek migdalowy Wanilia 2 jajka Polowa paczki proszku spulchniajacego 125 ml kwasnego mleka 20 g kakao Sposob przygotowania Ciasto przygotowujemy, tak jak w przypadku babki piaskowej. Po utarciu ciasta przekladamy 2/3 do wysmarowanej i obsypanej formy, a reszte ciasta mieszamy z kakao. Ukladamy ja na wierzchu jasnej czesci ciasta. Pieczemy przez 30-40 min
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 918
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 40
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1141
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 741
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 149
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 918
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 40
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1141
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 741
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 149
Składniki
Babka marmurkowa Skladniki 250 g maki 100 g masla 120 g cukru pudru Olejek migdalowy Wanilia 2 jajka Polowa paczki proszku spulchniajacego 125 ml kwasnego mleka 20 g kakao Sposob przygotowania Ciasto przygotowujemy, tak jak w przypadku babki piaskowej. Po utarciu ciasta przekladamy 2/3 do wysmarowanej i obsypanej formy, a reszte ciasta mieszamy z kakao. Ukladamy ja na wierzchu jasnej czesci ciasta. Pieczemy przez 30-40 min