Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny andrut na świąteczny stół.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 110
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 110
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Wykonanie: Chałwę dobrze posiekać, dodać miękkie masło i utrzeć w mikserze na puszysty krem, przełożyć nim wafle. Następnie przycisnąć deseczką i obciążyć kilkoma książkami i pozostawić w chłodnym miejscu przez noc. Smacznego