Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Alpejskie nadziewańce"
Duszone rzodkiewki przygotujesz w 3 sekundy. Zawarte w nich są liczne witamin...
Odsłon: 54
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 69
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 1701
Duszone rzodkiewki przygotujesz w 3 sekundy. Zawarte w nich są liczne witamin...
Odsłon: 54
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 69
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 1701
Składniki
Z ciasta podstawowego zrób kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Ułóż je na blasze. Lekko spłaszcz i upiecz. Podgrzej 2 szklanki marmolady morelowej. Dodaj do niej 3 łyżki rumu. Przełóż do szprycy z końcówką do nadziewania pączków. Wbij końcowkę w każde ciastko i wciśnij porcję marmolady.Źródło: Tina