Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzezwiająca zupa,można jeść na ciepło jak również jako chłodnik,aromatyczna i bardzo smaczna. Serdecznie Wam polecam:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 43
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 130
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 43
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 130
Składniki
Obrane warzywa zetrzeć na grubych oczkach tarki,zalać wodą,dodać liście i ziele. Gotować 15min.
W międzyczasie podsmażyć na maśle pokrojoną w kostkę cebulę,pora,oraz czosniek. Obrane ogórki pokroić w kostkę i wrzucić do zrumienionej cebuli. Podsmażać wszystko razem 10min. Dodać do zupy oraz ziemniaki pokrojone w kosteczkę. Gotować do miękkości ziemniaków jakieś 7 min. Zabielić śmietaną zahartowaną w wywarze,dodać pokrojony koperk. Doprawić do smaku.
Smacznego życzę!