Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa a'la chili con carne
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 13
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 27
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 84
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 282
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 13
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 27
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 84
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 282
Składniki
Mięso posyp solą i pieprzem, wymieszaj. W garnku rozgrzej olej, wrzuć mięso i przesmaż.
Cebulę obierz, posiekaj. Wrzuć do garnka z mięsem. Dodaj 3 ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę, wymieszaj. Zalej bulionem. Gotuj na małym ogniu przez 30 minut.
Marchewki oczyść, pokrój w kostkę lub w plasterki. Obrane ziemniaki pokrój w kostkę. Warzywa dodaj do zupy, Gotuj jeszcze około 5 minut.
Fasolkę oraz kukurydzę osącz z zalewy. Dodaj do zupy, posyp chili. Gotuj jeszcze około 3 minuty. Na koniec dodaj przecier pomidorowy. Dopraw do smaku solą, pieprzem i cukrem.