Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała, rozgrzewająca zupa na obiad.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 762
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 104
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 762
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 104
Składniki
Wykonanie: Kapustę zalać 3 litrami wody i zagotować. Boczek pokroić w kostkę i wymieszać z papryką, następnie dodać do kapusty. Cebulę i czosnek obrać, drobno posiekać i również dodać do kapusty. Gotować do miękkości, przyprawić do smaku i pod koniec gotowania połączyć ze śmietaną wymieszaną z mąką. Zagotować i podawać z dobrym pieczywem.