Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa w pół godz.smaczna,lekka i pachnąca wiosną.Serdecznie polecam:)
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 334
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 334
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Składniki
W ogórkach obciąć końce z dwóch stron,pokroić wraz z łupką w talarki. Wrzucić na patelnię z rozpuszczonym masłem i smażyć. Dodać pokrojone ząbki czosnku oraz obrane z nasionek i pokrojone papryczki. Wszystko podsmażać około 8min. Do garnka dać liście laurowe,ziela ,wodę ,wrzucić podsmażone ogórki,pokrojoną w kostkę cukinię i gotować około 7min.
Wsypać makaron,gotować całość kilka min.Dodać szparagi pokrojone w 1 cm paski,koperek ,doprawić do smaku i pogotować 8 min. Zahartowaną śmietanę wlać do zupy, oraz śmietankę jej nie musi się hartować. Zagotować i doprawić jeszcze gdy jest taka potrzeba
Smacznego życzę!