Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
poprostu pyszna kwaskowa zupa :)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
do bulionu scieramy na tartce obrana marchew i seler wrzucamy ziele angielskie wegete i pieprz gotujemy az warzywa zmiekna
w rondelku rozpuszcamy maslo dajemy wczesniej umyty i pokrojony na mniejsze kawalki szczaw chwilke go dusimy i przekladamy do wywaru gdy sie wszystko ponownie zagotuje zozklucamy jajko z odrobina wody i pomalutku wlewamy do zupy .na koniec zabielamy smietanka mozna rowniez zagescic zupe odrobina maki pszennej