Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, sycaca, i ten kolor :-) Przepis ze strony coolinarika.com
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
Składniki
Na oleju podsmazyc drobno posiekana cebulke. Dodac czosnek i smazyc jeszcze minute. Buraki, marchew i ziemniaki pokroic w drobna kostke, dodac do cebuli i czosnku, smazyc razem chwile. Zalac calosc bulionem (tak, by warzywa byly przykryte). Gotowac na wolnym ogniu do miekkosci. Doprawic sola i pieprzem, dodac sok z cytryny, calosc zmiksowac blenderem. Jesli zupa bedzie za gesta, dodac bulionu. Zupe podawac z chrzanem, posypana posiekana natka pietruszki.