Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, "na bogato" zupa jarzynowa, w której oprócz warzyw znajdzie się jeszcze kasza manna ;)
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 118
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 256
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 95
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3327
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 118
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 256
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 95
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3327
Składniki
Ze skrzydełka i zieleniny przygotować wywar, zagotować z dodatkiem przypraw. Następnie dodać warzywa pokrojone w drobną kostkę, gotować przez 7-8 min. Następnie dodać fasolkę szparagową i całość gotować do miękkości.
Wsypać kaszę manną i mieszać, by nie powstały grudki. Na końcu wlać śmietankę i zagotować. Smacznego!