Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1551
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 63
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1551
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 63
Składniki
Wykonanie: Bulion zagotować, dodać ziemniaki pokrojone w grubą kostkę i gotować do miękkości. Boczek, cebulę pokroić w kostkę i przysmażyć na patelni po czym dodać do zupy. Pod koniec gotowania wrzucić zacierkę przyrządzoną z jajek, mąki i wody, dogotować, posypać posiekaną natką pietruszki i podawać.