Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne zraziki na niedzielny obiad.
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 139
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22770
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 145
Polecam.
Odsłon: 5252
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 139
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22770
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 145
Polecam.
Odsłon: 5252
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić w plastry i utłuc z przyprawami. W między czasie marchewkę zetrzeć, cebulę, szynkę drobno posiekać i usmażyć złociście na maśle. Następnie smarować wcześniej przygotowany schab, zwijać w roladki i spiąć wykałaczkami. Maczać w rozmąconym jajku, panierować w bułce tartej. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Do tłuszczu ze smażenia wlać wino, śmietanę i gotować do zgęstnienia. Przyprawić w razie potrzeby, dodać masło. Przed podaniem zrazików polać sosem.