Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto francuskie wykorzystujemy bardzo często i w różny sposób ja polecam z serkiem i kurczakiem.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 121
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 121
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Studzimy i przekładamy do miski.
4. Paprykę kroimy w paseczki dodajemy do mięsa.
5. Ogórka obieramy, kroimy w kostkę.
6. Dodajemy oliwki.
7. Następnie dokładamy serek. 8. Wszystko razem mieszamy.
9. Ciasta rozkładamy i razem brzegiem łączymy.
10. Na środku wzdłuż układamy farsz.
11. Boki nacinamy, robią paseczki.
12. Zawijamy na przemian tak żeby powstała nam rolada.
13. Końce razem łączymy tworząc koło.
14. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
15. Zapiekamy 15 minut w 180 ̊C. 16. Danie gotowe. 17. Smacznego.