Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są delikatne i smaczne, pasują na wszystkie okazje.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 668
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 101
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 668
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 101
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Składniki
Pierś kurczaka umyć, osuszyć i pokroić w drobną kostkę.
Ser żółty natrzeć na tarce.
Czosnek drobno posiekać.
Wszystkie składniki wymieszać i dać do lodówki na kilka godzin a najlepiej na noc.
Wykładać łyżką na patelnię z rozgrzanym olejem i smażyć jak racuchy.