Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli brakuje Wam pomysłu na niedzielny obiad, którym zachwycicie niejedno podniebienie i wszyscy dookoła okrzykną Was mistrzami kuchni :-) podaję przepis na moją ulubioną pastę, która znakomicie nadaje się do ożywienia zwykłego sosu pomidorowego lub natarcia przeznaczonego do grillowania mięsa, warzyw lub ryb, jak też do wybornego Schabu duszonego w mleku aromatyzowanym rozmarynem :)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 220
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 160
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 171
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 497
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 220
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 160
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 171
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 497
Składniki
1. Wszystkie składniki przełóż do malaksera i zmiksuj na pastę. 2. Zamkniętą w szczelnym pojemniczku pastę możesz przechowywać w lodówce przez kilka dni.