Ziemniaki z grilla

Ziemniaki z grilla
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: fafiatko
Pieczone w papierze do pieczenia w maśle ziołowym, podane z sosem czosnkowym

Przygotowanie

  1. Ugotowałam ziemniaki w mundurkach, można ugotować wyszorowane młode.

    Każdego ziemniaka nakroiłam na krzyż i nałożyłam na ziemniaki po łyżce masła ziołowego.

    Ziemniaki zawinęłam w papiloty, papier nie przywiera i nie pali się na grillu.

  2. Ziemniaki ugrillowałam.

  3. Ziemniaki są kremowe i pachnące grillem najlepiej smakują z sosem czosnkowym.

    Smacznego :)

Komentarze do przepisu (21)

slodkisentyment 14 czerwca
Obiad prezentuje się tak pysznie, że mój dzisiejszy makaron w kuchni pobladł i się wstydzi :):):)
kuchmariola63 14 czerwca
Super.
pelen_brzuszek 14 czerwca
najlepsze!
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki