Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W warzywniakach pomału pojawiają się świeże warzywa, ostatnio rzuciły mi się w oczy młode ziemniaczki, dlatego to one dzisiaj będą u mnie gościć. Oczywiście takie świeże najlepiej smakują same z masełkiem i koperkiem. Jednak ja wolę je chwilę podsmażyć na maśle klarowanym razem z cebulką i aromatycznymi przyprawami. Może Wam też zasmakują. Zapraszam :)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 751
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 102
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 751
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 102
Składniki
Ziemniaki ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Następnie odcedzić i zostawić chwilę do wystygnięcia. Cebulkę drobno posiekać. Ziemniaki pokroić w plastry. Na rozgrzanym maśle klarowanym podsmażyć cebulkę, a następnie ziemniaki, na sam koniec doprawić przyprawami.
Smacznego :)