Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie ziemniaczki nawet same na obiad są dobrym rozwiązaniem.
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 497
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 136
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 221
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 497
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 136
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 221
Składniki
Ziemniaki obieram , gotuję , studzę.Kroję na dwie części i wyjmuję delikatnie środek.Ser trę na tarce, dodaję ser feta, pokrojony szczypiorek i resztę z ziemniaków.Wszystko razem ugniatam widelcem i napełniam połówki ziemniaków.Wkładam do piekarnika i piekę ok.20 min. w tem. 170 stopni.Swietnie smakuje jako dodatek do mięs.Nie solę , ale jeśli ktoś chce bardziej doprawione to polecam pieprz i mieszankę ziół.