Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i zdrowy zielony koktajl. Doskonała propozycja na śniadanie.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4825
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 950
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 234
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4825
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 950
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 234
Składniki
Serdecznie zapraszam do zobaczenia filmu,w którym pokazuję jak przygotować koktajl.
Mano i imbir należy obrać i pokroić. Chili również kroimy dość drobno. Jeśli nie jest bardzo pikantne sugeruję, aby zostawić pestki. Wszystko wrzucamy do blendera i zalewamy wodą. Mielimy przez chwile. Kiedy dostatecznie się rozdrobni dodajemy szpinak, szczyptę soli i szczyptę kurkumy. Blendujemy na gładki koktajl. Życzę smacznego!