Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie dla amatorów czosnku - zdrowe i pyszne
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1058
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 514
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 56
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1058
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 514
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 56
Składniki
Rybe posolić i ułożyć w naczyniu do zapiekania, jego spód uprzednio lekko skropić oliwą pomidorową
W melakserze (lub makutrze) utrzeć czosnek, natkę pietruszki , 1 łyzke oliwy, sok cytr, oraz przyprawy. Dodać do tego jogurt i serek pleśniowy (wkruszyć) -wymieszać.
Na rybie poukładać rozdrobnione pomidory i ostrożnie rozsmarować masę jogurtową.
Pieczemy w temp. 175 st. ok.1/2 godz.
Smacznego