Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na niedzielny obiad z rodziną.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 61
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 103
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 61
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 122
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 61
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 103
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 61
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 122
Składniki
Schab pokroić w plastry i dobrze rozbić przez folię (wtedy mięso się nie uszkodzi). Przyprawić solą i pieprzem.
Czosnek i cebulę drobno pokroić i podsmażyć na patelni na rozgrzanym oleju, dodać drobno pokrojone pieczarki i smażyć do odparowania wody.
Gdy pieczarki przestygną dodać starty żółty ser i dobrze wymieszać.
Na rozbity schab nakładać farsz z pieczarek. Złożyć dwa boki do środka i zawinąć w rulon.
Panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron.
Przed podaniem wstawić na 10 minut do nagrzanego do 180 stopni piekarnika. Można podawać z ziemniakami lub frytkami i ulubioną surówką.