Zapiekane szparagi z bryndzą

Zapiekane szparagi z bryndzą
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: fafiatko
Wyrazisty ser i delikatne szparagi tworzą smaczną parę.

Przygotowanie

  1. Szparagi umyłam, odcięłam same końcówki a końce odłamałam. będą włókniste, można je obrać i także upiec.

  2. Szparagi ułozyłam na blasze z papierem do pieczenia wysmarowanym oliwą.
    Posypałam je bryndzą i pieprzem.

  3. Piekłam je około 20 minut. Najlepiej smakują na ciepło.
    Smacznego :)

Komentarze do przepisu (27)

Maudie 13 maja
Miodzio!!!!!!!!!!!
kuchmariola63 14 maja
Nigdy jeszcze ich nie jadłam.
slodkisentyment 14 maja
Muszą być pyszne. Nie jadłam jeszcze z takim serem. :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki