Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyrazisty ser i delikatne szparagi tworzą smaczną parę.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 92
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 559
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 92
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 559
Składniki
Szparagi umyłam, odcięłam same końcówki a końce odłamałam. będą włókniste, można je obrać i także upiec.
Szparagi ułozyłam na blasze z papierem do pieczenia wysmarowanym oliwą. Posypałam je bryndzą i pieprzem.
Piekłam je około 20 minut. Najlepiej smakują na ciepło. Smacznego :)