Zapiekane pomidory z bryndzą i oscypkiem

Zapiekane pomidory z bryndzą i oscypkiem
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: fafiatko
Smakowity dodatek do obiadu.

Składniki

Przygotowanie

  1. Obrane pomidory pokroiłam na centymetrowe plastry. Ułożyłam je na wysmarowanym papierze do pieczenia na blasze.

    Posypałam je bryndzą i na część położyłam po półplasterku oscypka.
    Pomidory lekko oprószyłam ziołami prowansalskimi i pieprzem.

  2. Zapiekałam je 20 minut.

    Smacznego :)

Komentarze do przepisu (27)

Maudie 14 maja
Ja mogę takie pyszności wcinać codziennie :)
kuchmariola63 15 maja
Super dodatek do dania.
slodkisentyment 15 maja
Świetne :) I jakie szybkie ! Rewelacja :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki