Zapiekane pierożki

Zapiekane pierożki
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
tanie
avatar Autor: fafiatko
Pierożki robią się właściwie same jak nie ma pracy przy cieście.

Składniki

Przygotowanie

  1. Najpierw zeszkliłam obraną i pokrojoną cebulę. Zwiększyłam ogień i usmażyłam wątróbki i serduszka.

  2. Wątróbki i serduszka posiekałam dodałam posiekaną kolendrę, chili i sól i jeszcze sos ostrygowy dla podkręcenia smaku.

  3. Farsz dokładnie wymieszałam, jeszcze raz sprawdziłam smak.
    Nałożyłam go na paski ciasta i zawijałam w trójkąty.
    Pierożki wyłożyłam na formie wysmarowaną olejem i zapiekałam do zrumienienia.

  4. Smacznego :)

Komentarze do przepisu (28)

slodkisentyment 09 maja
Pyszności, no i same się robią :) To ogromna zaleta :):):) To ja poproszę :)
Jakie chrupiace i rumiane :)
KulinarnaChwila 09 maja
Wyglądają pysznie
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki