Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki na słono – z pieczarkami i szpinakiem zapiekane z sosem śmietankowym.
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 32
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 24
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 45
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 105
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 32
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 24
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 45
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 105
Składniki
Podane składniki na ciasto naleśnikowe wymieszać za pomocą miksera, następnie usmażyć. Na maśle usmażyć szpinak, przyprawić solą, pieprzem, gałką muszkatołową. Pieczarki umyć, obrać pokroić w plasterki i usmażyć. Pieczarki wymieszać ze szpinakiem, doprawić do smaku. Naleśniki zwijać z przygotowanym farszem, układać w formie do pieczenia. Śmietanę wymieszać z częścią startego sera, przyprawić, polać naleśniki i posypać resztą sera. Piec w temperaturze 180st ok 20min. Smacznego!