Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i eleganckie śniadanie
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8422
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 135
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8422
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 135
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Składniki
Z kajzerki odcinamy górę i wydrążamy środek tak, aby powstało coś w rodzaju miseczki. Następnie przygotowujemy masło czosnkowe z dodatkiem natki pietruszki.
Smarujemy kajzerki masłem czosnkowym. Na spód kładziemy kawałki pomidorów oraz pokrojonej cebulki dymki. Wbijamy jajko i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni, aż upieką się jajka.