Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffiny wytrawne z suszonymi pomidorami i fetą, idealne jako przystawka lub przekąska.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Mąkę, proszek do pieczenia i sodę wymieszać. dodać mleko, jako, olej , i olej z pomidorów. Zmiksować na jednolitą masę. Przygotować dodatki. Posiekać zieloną pietruszkę, zioła, pomidory. Ser zetrzeć na tarce. Mozzarellę pokroić w kostkę.
Do masy dodać dodatki bez mozzarelli. Wymieszać dokładnie.
Formę na muffinki wyłożyć papilotkami. Do każdej nałożyć 1 łyżkę ciasta, położyć po kawałku mozzarelli i przykryć ciastem . Można posypać czarnuszką. Zyskują jeszcze bardziej na smaku.
Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika. piec około 15 minut. Muffinki można podgrzewać .