Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przekąska na kolację lub imprezkę:)
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Składniki
Foremkę na muffinki wyłożyć ciastem francuskim,na ciasto poukładać plasterki szynki. Do środka koszyczków dajemy po kawałeczku papryki,parówki pomidorka,i co tam jeszcze chcemy. Wierzch posypać serem żółtym i dać do nagrzanego piekarnika do 180* Zapiekać do rozpuszczenia i zapieczenia sera. Posypać po wierzchu zieleniną,ja posypałam szczypiorem czosnkowym. Zajadać ciepłe.
Smacznego życzę!