Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, przepyszna. Moze byc przygotowana z dowolnych grzybow, gdyz czlowiek wlasciwie moze jesc wszystkie grzyby, chociaz niektore tylko raz w zyciu :-))) I o tym nalezy nie zapominac
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Grzyby oplukujemy na drobnym sitku i moczymy przez noc w wodzie.
Grzyby dosc dlugo gotujemy wraz z koscia od schabu, dodajemy warzywa do smaku, zeszklona na oleju, drobno posiekana cebulke oraz przyprawy, gotujemy, gotujemy, gotujemy, gotujemy i gooootujemy, no ale to nie wymaga juz pracy :-))
Makaron gotujemy w duzej ilosci osolonej wody, wylewamy na durszlak, obficie plukamy w zimnej wodzie i odstawiamy na durszlaku do odsaczenia.
Zupa ugotowana, odstawiamy z pieca i zalewamy smietanka. GOTOWE :-)) Podajemy z grubym makaronem troszke aldente. Zycze smacznego. ja moge sie zajadac bez konca. Zupa jest wspaniala.