Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i jakże delikatne wiśniowe ciasto...to trzeba spróbować..niebo dla podniebienia...:)
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 534
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7780
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 534
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7780
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem i margaryną. Dodać olejek,mąkę,pr.do pieczenia,jogurt,i ucierać... Blaszkę 26/35 wyłożyć papierem do pieczenia,wylać ciasto....na wierzch ułożyć wiśnie,bardzo dużo,im więcej tym lepiej....ja ich nie drylowałam,nie przeszkadza mi jedzenie ciasta z pestkami hihi….polecam...jeśli nie lubicie to trzeba dac wydrylowane:) Ciasto piec około 60min w 180t.góra dół.
Smacznego życzę!