Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 123
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 57
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6853
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 123
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 57
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6853
Składniki
Mięso potnij na 8 plastrów,lekko rozbij oprósz solą ,pieprzem i posyp ziołami.Odstaw do lodówki na 1 godz.
Buraki zetrzyj na tarce,podsmaz na maśle,przypraw do smaku i dodaj śmietane.Kotlety usmaż na oleju.Podawaj przelożone buraczkami i obsypane słonecznikiem.