Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe o wyrafinowanym smaku :-)
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 249
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 368
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 402
Polecam.
Odsłon: 800
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 249
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 368
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 402
Polecam.
Odsłon: 800
Składniki
Mięso płuczemy, osuszamy kroimy w kostkę. Smażymy na oleju 5 minut marchew i cebulę pokroić w kostkę, dodać do mięsa. Oprószyć mąką, zasmażać 3 minuty. Dolać wino i koncentrat pomidorowy, zmiażdżony czosnek, Booguet garni, sól, pieprz. Dusić na małym ogniu 40 minut. Pieczarki pokroić w grube pół - plastry i podsmażyć. Ziemniaki przekroić ugotować razem z pieczarkami i fasolką dodać do mięsa. Wszystko dusić przez ok. 20 minut.