Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite i eleganckie danie. Nie jest pracochłonne a efekt wspaniały!!!
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 16
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 27
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 85
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 282
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 16
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 27
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 85
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 282
Składniki
Udka posypać przyprawami i ułożyć na posmarowanej olejem blaszce. Ziemniaki obrać, pokroić na ćwiartki i rozłozyć dookoła udek. Czosnek nie obrany porozrzucać pomiędzy ziemniakami. Udka posmarować majonezem i jeszcze raz całość posypać przyprawami i ziołami.
Zapiekać w temp. 180 st., aż udka się zrumienią a ziemniaki zmiękną i nabiorą złotego koloru.( u mnie przeważnie ok. godziny)