Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To ciasto wyjdzie nawet laikom od pieczenia ciast. :)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 749
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 97
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 749
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 97
Składniki
Truskawki kroimy w plasterki i zasypujemy 1/2 szklanki cukru. Odstawiamy na 2 godziny. Margarynę miksujemy z cukrami do białości. Dodajemy stopniowo po całym jajku. Następnie łyżka po łyżce przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Ciasto wylewamy na blachę pokrytą papierem do pieczenia. Na wierzchu układamy odsączone truskawki. Pieczemy około 50 min. w 160* lub do suchego patyczka. Składniki na blachę 25/25 cm.;