Twarożek z rzodkiewką

Twarożek z rzodkiewką
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: fafiatko
Tradycyjny jest najlepszy na kanapki wiosenna porą. Jeszcze lepszy z własnych rzodkiewek!

Składniki

Przygotowanie

  1. Do miski włożyłam twaróg, dodałam sól, pieprz i śmietanę. Całość zmalaksowałam. Bez obaw, nie jest za gęsty- rzodkiewki puszczą sok.

  2. Rzodkiewki starłam na mandolinie na najdrobniejszych nożykach a cebulę pokroiłam w kosteczkę.

  3. Smacznego :)

Komentarze do przepisu (30)

Maudie 21 maja
Mój ulubiony:)
slodkisentyment 22 maja
Takie właśnie będę miała jutro śniadanko :) Uwielbiam, jak twaróg chrupie. Pychota :)
kuchmariola63 22 maja
Uwielbiam takie twarożki :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki