Twarożek na śniadanie

Twarożek na śniadanie
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
tanie
Niezwykle prosty, ale bardzo aromatyczny za sprawą koperku, wyrazisty dzięki startej rzodkiewce i aksamitny za sprawą śmietany :)

Składniki

Przygotowanie

  1. Twaróg wyrabiamy do gładkiej konsystencji, dodajemy śmietanę, startą na tarce rzodkiewkę, posiekany koperek, solimy i pieprzymy do smaku. Wszystko razem dokładnie mieszamy. Podajemy z ulubionym pieczywem, pomidorem, ogórkiem, kiełkami i zieloną sałatą.

Komentarze do przepisu (6)

danielek 18 marca
Najprostsze przepisy najlepsze ;)
Maudie 18 marca
Świetny:)
fafiatko 19 marca
Pyszne warzywne dodatki z twarozkiem!
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki