Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tort wyszedł przepyszny,delikatny,rozpływający się w ustach,lekko kwaskowy.Bardzo polecam:)
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1830
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1830
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
Składniki
Na spód tortownicy 25/25cm wyłożonej folią aluminiową poukładać warstwę biszkoptów. Śmietankę ubić z cukrem pudrem ,oraz śmietan-fixem. Do serka dać sok z cytryny ,oraz startą skórkę. Dodać śmietankę i zmiksować. Wrzucić porzeczki,delikatnie wymieszać. Krem podzielić na 3 części.Kłaść na warstwy biszkoptów i równo rozsmarować.
Wierzch udekorować porzeczkami,winogronami i borówkami. Dać do lodówki na kilka godzin.
Smacznego życzę!