Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki deser dla niezapowiedzianych gości :) Tak prosty i tak pyszny.
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 179
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 179
Składniki
Mascarpone i masę kajmakową zmiksować na jednolitą masę, pod koniec dodać połowę orzechów.
Masą przekładać wafle do zużycia sładników, na wierzchu ma zostać masa, którą należy posypać resztą orzechów i cukrem pudrem. Wstawić do lodówki na 15-20 minut. Smacznego :)