Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dałam ciasto drożdżowe, gdyż jest mniej kaloryczne. A całość bardzo smaczna.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 425
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1230
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 54
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 425
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1230
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 54
Składniki
Mąkę przesiać do miski. Dodać drożdże, szczyptę soli, cukier i mleko. Zagnieść ciasto. Przykryć ściereczką i odstawić na pół godziny.
Foremkę do tarty wysmarować masłem. Wylepić ją ciastem. Ułożyć pokrojone warzywa. Lekko ubić jajka z solą w oddzielnym naczyniu. Wylać je na warzywa. Posypać przyprawami. Piec w 180 st. C 25-30 min.