Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z mięsem i warzywami to pomysł na wykorzystanie mięsa z rosołu.
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 301
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 64
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 102
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 480
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 301
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 64
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 102
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 480
Składniki
Mięso umyć i ugotować w osolonej wodzie dodając obraną marchewkę, pietruszkę i por.
Kapustę ugotować w wodzie z dodatkiem odrobiny soli.
Na patelni rozgrzać olej, zeszklić posiekaną cebulę, wsypać pokrojone cukinie, dusić do miękkości.
Następnie dodać posiekaną ugotowaną kapustę, marchewkę z rosołu, i mięso.
Doprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą w płynie, wymieszać, podsmażyć.
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu, odcedzić, wyłożyć na talerze. Dodać porcję mięsa z warzywami, podawać.