Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic prostszego jak włożyć wszystkie składniki do miski, wymieszać i usmażyć. Kotlety z dodatkiem warzyw są soczyste a ketchup i sos sojowy sprawia że są aromatyczne.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, przekładamy do miski.
2.Cebule obieramy, drobno kroimy dodajemy do mięsa.
3. Paprykę kroimy w paseczki.
4. Dodajemy grzyby.
5. Wbijamy jajka
6. Wlewamy sos sojowy.
7. Dodajemy ketchup.
8. Wsypujemy mąki.
9. Doprawiamy papryką oraz solą.
10. Dokładnie wszystkie składniki mieszamy.
11. Nakładamy dużą łyżką na rozgrzany olej i smażymy z obu stron.
12. Kotleciki gotowe. 13. Smacznego